Det er noe du også burde gjøre!

Etter en litt lang og tung uke føler jeg for å komme meg tilbake til mine rutiner. Det er litt vanskelig sånn med en gang, det er helt utrolig hvor fort man faktisk kommer ut av det når de daglige rutinene blir forandret. Men sakte, men sikkert så er jeg i gang igjen slik jeg pleier. I dag er det møkkaregn ute så dagen i dag blir tilbragt inne, det gjør ikke noe da jeg har litt som skal styres med inne også.

 

Det er helg – og min eneste plan er å falle for alle fristelser. Det er noe du også burde gjøre!

 

Denne uken har Rune stått på som en helt og hele verandaen er ryddet, vasket og gjort i stand til våren setter inn. Da kan vi bruke påsken til å gjøre andre ting vi skal ha gjort. Jeg har aldri pyntet sånn skikkelig til påske før i fjor og det var koselig så det tror jeg at jeg har litt lyst til å gjøre i år også. Påske er det jo uansett hvor man måtte være og på grunn av C-19 så blir vi hjemme i år….også.

I år er det ny farge på vegger og gardiner, men noe mer enn dette vil jeg ikke ha inn. Gult er fint det, men ikke for mye av det. Men det gir en god påskefølelse å se en kylling eller to rundt omkring. Så får vi bare satse på at været blir slik vi liker at påskevær er. Nå er det jammen meg på tide at vi kan ha litt kaffegjester på verandaen eller dra på kaffebesøk til noen og da er vi avhengig av godt vær ute.

Ha en god helg

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg