Det er så ekkelt når sånne ting skjer

Som dere veit så var jeg sååååå trøtt i går og jeg gledet meg vilt til å sove og når jeg endelig fikk lagt meg så kjente jeg at kroppen roet seg helt. Øynene var klar til å lukkes og jeg tror jeg smilte litt. Så begynner pulsen å øke og jeg fikk noen svimmelrunder så jeg faktisk ble litt engstelig. Kan være at jeg på en måte våknet i det jeg sovnet om du skjønner hva jeg mener. 

 

Snudde meg rundt og forsøkte igjen, men neida det samme skjedde igjen så jeg måtte bare stå opp og på nytt roe kroppen. Tok noen dype pust og kom til den konklusjonen at jeg var overtrøtt og at det faktisk var slik at jeg skvatt til i det jeg sovnet, derfor følte jeg meg svimmel i 2 øyeblikk. Når jeg kjente at pulsen var normal igjen gikk jeg tilbake og la meg å kikket litt på tv. 

 

Og jammen meg sovnet jeg og sov til halv ti i dag, det er så ekkelt når sånne ting skjer og det blir jo ikke noe bedre av at man blir litt nærvøs attpåtil. Det roer ikke akkurat systemet det, men nå er alt bra, jeg er uthvilt og er tilbake i normal rytme innvendig. Og nå er fredagen er her, solen skinner og da har man absolutt ingenting å klage for. Livet er godt! Men nå må jeg sette opp farta, må handle litt før R stikker på jobb!

Ha en nydelig dag fine mennesker ❤

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

18 kommentarer

Siste innlegg