Det hadde jeg aldri trodd!

Reklame | Øya Interiør & Håndverk

Dagen i dag har vært en fantastisk dag, solen har virkelig gjort sitt og været har vært helt strålende. Rune har jobbet som en helt i dag igjen og han ble faktisk ferdig med å beise, det hadde jeg aldri trodd. Grunnen til at vi før har brukt såpass lang tid på beising av terrassen er at vi liker den pensel effekten.

 

Supersettet inneholder :

EasyPad: Vårt beste verktøy for påføring av beis og olje på terrassen. 2-i-1: Slipebrett og påføringspad.

Paden sikrer et jevnt og skjoldfritt resultat, enkelt og raskt

Superbrett: Mer kapasitet – mindre søl

Terrassepensel 75 mm: Super til kanter og detaljer, mellom terrassebord, endeved ol.

 

Forrige gang så brukte vi rulle først så pensel på hvert eneste bord. Og her hos oss er det utrolig mye gulv å beise og det tok et par dager å få det ferdig. Rune var skeptisk til dette nye supersettet fra Jordan, men har allerede anbefalt det videre til kjente som også skal beise. Han er rett og slett imponert.

For det første så gikk det mye fortere enn med rulle, og det ga akkurat det utseende vi ønsket i form av utseende som penselstrøk gir. Uten å måtte bruke pensel, hvor genialt er ikke det. Anne Grethe på Øya Interiør & Håndverk sa at vi ville bli overrasket og jammen meg ble vi det. 1-2-3 så var det gjort!

Fargen heter Nordisk tre og er så utrolig fin, den gir god farge og er likevel transparent. Det er samme farge som vi brukte sist for 3 år siden og jammen meg er den vedlikeholdsfri i 3 år. Deilig. I morgen så skal jeg beise plata og setene på bordet og så er det trappa sin tur. Godt å få dette gjort tidlig på våren så slipper vi å tenke på det noe mer.

Bor du i nærheten av Larvik, så ta en tur innom jentene på Øya Interiør & Håndverk så får du akkurat den hjelpen du trenger. Og du, vi anbefaler deg virkelig å prøve dette systemet vi har brukt til å beise med… genialt!

GOD PÅSKE 🐣

honey-script-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

8 kommentarer
  1. Det ble rålekker.
   Dere har var flinke,godt at jobben nå ble mer overkommelig,dere har jo den store terrassen.👌👌👌🥰

  2. Hei Lene,

   Det ser ut at dere var veldig fornøyde ikke bare med resultat men også med prosessen. Jeg holder på å gjøre det selv snart og lurer på om dere har noen tips og råd til effektiv rengjøring av både EasyPad, Superbrett og ikke minst, pensel.

   1. Hei 😊 Ja, kunne ikke vært mer fornøyd, det var en drøm å beise i år 👏 Når vi var ferdige med bruk av pad’en så vasket vi den bare i vann. Brukte en skrape fra ene enden til den andre. Ble så ren og fin atte. Superbrettet lot vi stå med rester (etter at resten av beisen var tømt tilbake i spannet) når det var størknet dro vi det av som et plaster. Kjekt. Vi brukte ikke pensel i vår prosess, men vasker våre pensler i vann bare 😊😊 Lykke til

  3. Kunne tenke meg at den tok opp mere beis hver gang. Det ble veldig mange vendinger i karet. Beiser mye større areal med rull

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg