Det som skjer i det virkelige livet!

Vi skulle vel alle ønske å ha bankkontoen vår full av penger, leve i en verden uten sykdommer, krig og elendighet. At våre nære og kjære, mennesker som dyr kunne leve for alltid. Det er mange ønsker man kan ha, men realiteten er noe helt annet, ihvertfall på noen punkter i livet. La oss ta et lite øyeblikk å tenke over dette, tenke over hva som betyr noe i livet. I hverdagen så er det ikke de store tingene som gir mening, det er ikke alle ønskene man har som tar plass. Det er det som skjer her og nå, det som skjer i det virkelige livet.

 

Jeg satt her tidligere i dag med kaffekoppen når solen kom opp i bakgrunnen. Plutselig så fikk jeg en sånn god følelse inni meg, en slags lykke. Jeg kjente på en god takknemlighet, over vennene jeg har, over familie, over kunnskapene mine, hjemmet mitt og over alle dere som leser dette. For hyggelige meldinger jeg får og for at jeg kan skrive ned det jeg ønsker hver dag. 

 

Det skal ikke mer til enn et lite øyeblikk som for meg er spesielt, som får meg til å verdsette viktige ting. Som får meg til å skjønne at om det er rotete i mitt hjem innimellom så er det ikke verdens undergang. Jeg kan rydde når jeg ønsker det, om spisebordet mitt har noen riper så kan vi ha en koselig middag sammen for det. Om vinduene burde vært vasket så skinner solen igjennom likevel. Om jeg er trøtt, kan jeg sove litt og er jeg sulten så kan jeg finne mat i kjøleskapet. Livet er bra akkurat som det er og jeg er takknemlig.

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg