Dette har vi lagd selv og jeg er så utrolig fornøyd!

I ca 4 år har vi planlagt å lage sofa oppe på terrassen, men hvert år har andre ting frista mer. I år slo vi til og satte planene til verks og nå kan jeg ikke skjønne hvorfor det har tatt oss så lang tid. Ekstra stas er det nå når det så å si er helt komplett. Nå gjenstår det bare småtteri som et par ekstra puter på høyre side, men nå kunne jeg ikke vente lenger og i dag har jeg stylet litt.

Vi startet med et tomt område, så tegnet vi planen på et ark. Materialer hadde vi liggende, underlaget forsterket vi under bygging (for et evt boblebad) så det var i boks for det tunge bordet.

Jeg er skikkelig fornøyd og vi klapper hverandre på skuldra for dette. Det beste er at planen som var i hodet er nå en krok vi skal kose oss masse i og det ser ut akkurat sånn jeg så det for meg. Altså min mann kan sier jeg bare og dette er noe han virkelig fortjener skryt for, for han har stort sett gjort ALL byggingen selv. Jeg har hjulpet til litt, men mest av alt har jeg planlagt, tegnet, beiset og stylet.

Her kommer det et bildedryss fra start til slutt på prosjektet som jeg er så forelska i nå!

Så til det endelige resultatet som jeg gleder meg til å vise dere, jeg vet det er noen som venter på å se det. Jeg har fått noen meldinger om prosjektet ble lagt på is eller om vi hadde gitt opp. Nei, det skjer ikke! På høyre side der den hvite hylla er kommer det en svart dobbel hylle slik som den ved utekjøkkenet.

Det gjenstår også å bygge en bordplate som skal ligge på innsiden av steinene der, det er jo ikke hver dag det skal brennes bål der så da er det kjekt å kunne legge et lokk på. Nå gleder vi oss bare til å ta dette i bruk og jeg håper du som jeg syns vi har vært litt flinke  ❤🤞

Ha en fin kveld 😍

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

18 kommentarer

Siste innlegg