Dette kan ødelegge livet ditt og det er ikke verdt det

Det er så mange mennesker som ruser seg på fest og mange blir tilbudt kokain når de er på fester, jeg har selv blitt tilbudt det. Jeg sa nei så klart, men det er så mange som sier ja. Mange får mersmak og gjør det om og om igjen, det er et dumt valg, det vet vi alle. Men det er ikke lett å tenke konsekvenser der og da. Jeg ser på pressekonferansen med Petter nå og syns faktisk synd på han.

 

Ikke fordi han ble tatt, men fordi han som mange andre har har tydd til andre midler etter endt karriere. Han er et forbilde og en offentlig person og må forklare seg i offentligheten. Han sier ikke bare unnskyld til familie og nære venner, men til oss alle. Og i bunn og grunn så er han bare et menneske som igjen har gjort en feil. Sikkert en feil som mange mennesker har gjort, men ikke blitt tatt for.

 

Jeg tror dette foregår hos veldig mange mennesker og jeg håper at andre offentlige personer som driver med det samme lærer av dette før det er de som sitter i stolen til Petter og må forklare seg for millioner av mennesker. 

 

Han har strebet etter en intensitet som han hadde som toppidrettsutøver, og dette hadde nok bare fortsatt om han ikke hadde blitt stoppet. Så jeg er glad for at han ble stoppet før dette gikk alt for langt for han. Han burde ha lært i 2014, men noen ganger skal det mer til for å virkelig nå bunnen. Og nå tror jeg jammen meg han har nådd den, håper ihvertfall det for hans skyld.

 

Å leve i en intens hverdag med adrenalinkick gang på gang er nok vanskelig å balansere når hverdagen han kjenner er over. Ikke at jeg syns det han har gjort er riktig, men jeg skjønner at for noen mennesker er det lett å ty til andre ting som gir livet et kick. For livet er ikke bare enkelt og noen er svakere enn andre og sier ja der man burde si nei. Blir du tilbudt narkotika, så si NEI! Dette kan ødelegge livet ditt og det er ikke verdt det.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg