Du er IKKE kul om du mobber noen!

Nå er det ikke så altfor lenge til nytt skoleår, nye venner, nye uvenner, nye klasserom, nye lærere og nye mobbeoffer. For på alle skoler så finnes nettopp dette. Mobbing! Bare ordet får meg til å grøsse, for jeg vet at det er mange som allerede nå gruer seg til høsten. Sommeren er en pause fra daglige plikter som skolen, sommeren er et fristed og et pusterom for de som opplever mobbing på skolen.Jeg skulle ønske det ble innført strenge straffer for de som mobber andre, straffer som kanskje hadde vært så flaut at de hadde tenkt seg om 2 ganger før de mobbet.

 

Jeg skulle også ønske at de som mobber andre kunne innsett at det faktisk ikke er tøft, det er ikke kult og det gjør deg ikke populær. De tøffeste er de som står opp og sier ifra når de ser andre får gjennomgå på skolen, skoleveien eller på fritiden. Det er normalt at ikke alle mennesker klikker og blir bestevenner, det er normalt at man er forskjellig. Man kan ikke få god kjemi med alle, men man kan være vennlig mot alle, det er verdens enkleste oppgave.

 

Det er ikke riktig at noen barn sover dårlig fordi dagen som kommer skremmer dem. Det er ikke riktig at barn skal komme gråtende hjem fordi noen er slemme. Du er IKKE kul om du mobber noen!

 

Dette er et tema som er veldig viktig for oss her hjemme, vi snakker om det med jevne mellomrom. Det er viktig å minne på at man er kul om man sier ifra hvis man enten opplever dette eller vet om noen som opplever dette. Det er ikke et menneske i denne verden som fortjener å bli mobbet. Selv om at man er forskjellige så har alle en god egenskap og en sjarm i seg. Å gi andre en hjelpende hånd om det trengs tar ikke mer enn et øyeblikk av ditt liv.

 

Jeg så en forklaring på hva mobbing kan gjøre med et menneske, en fin måte å vise hvordan dette faktisk setter spor. Hvis man tar et ark, krøller det sammen og retter det ut igjen så er det jo igjen brukbart. Men du kan aldri få vekk merkene på det uansett hvor mye du prøver. Noen merker vil bli der for alltid, og akkurat slik er det for sjelen til en person som går igjennom eller har blitt mobbet. Og ingen fortjener det.

Snakk om dette hjemme før skolestart, det er viktig!

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg