Endelig!

Jeg har kjøpt mange lys som skal være bra med batteri, de aller aller fleste kunne ikke sett mer falske ut. Akkurat det er en ting som har gjort at jeg ikke har kjøpt det igjen. Men når en blogger som jeg har snakket litt med starter nettbutikk med blant annet nettopp dette så bestemte jeg meg for å ta en sjans til. Og hallo, disse lysene ser ikke bare bra ut på avstand, men de både ser like bra ut nært og føles som om de er helt ekte når man kjenner på det.

 

Jeg ble så overrasket så jeg bar det ut i stua for å vise Rune og han bare: “Du kan ikke bære et sterarinlys sånn med flammen på” han var redd jeg skulle søle stearin. Det skjer jo ikke.

 

Har du vært på utkikk etter lys med batteri så anbefaler jeg deg på det sterkeste å ta en titt på denne nettsiden som selger disse og flere til. Nettbutikken har mer å by på enn dette også. Denne anbefalingen kommer fra meg og er ikke noe jeg verken er bedt om å gjøre eller får noe ut av. Jeg har bare en ting å si om disse lysene, endelig har jeg funnet det jeg har lett så lenge etter. Takk så mye Mette

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg