Et steg om gangen

Deilig å stå opp uten hodepine og i topp form, ikke at jeg var dårlig i går, men uansett så merker man det på kroppen at den har fått i seg noe den ikke er vant til. Men nok om det. Jeg har jo vært usikker på benkeplata som jeg malte på kjøkkenet, det er nå litt over en uke siden jeg ble ferdig med den lille benken, det kan du se her. Jeg har fått endel tilbakemeldinger fra blant annet de som var her på fredag, de syns den var kjempefin og syns jeg burde gjøre det på alle benkene.

 

Jeg er fortsatt litt usikker, men det hjelper så klart å få litt meninger fra venner. Jeg tenker at jeg venter litt lenger, tenker litt mer over det og tar det derfra. Det hadde jo bare vært så synd og bortkastet tid og penger på å gjøre det ferdig for så å angre, så det tar jeg ikke sjansen på. Jeg skal heller få gjort andre ting som virkelig MÅ gjøres, alle lister må pusses og males, veggene må males ferdig og taket, ja det vet jeg søren ikke hva vi skal gjøre med. Jeg er nemlig så lei av paneltak.

 

Jeg syns det er godt å vite at det står endel ugjort arbeid her inne, da vet jeg at høsten/vinteren skal brukes på å få unna alt det. Jeg regner jo med at vi fortsetter med mye tid hjemme, og hvis jeg tenker at jeg setter meg et mål med å bli ferdig med alt dette innen våren så har jeg god tid, og kan gjøre dette helt perfekt. For jeg MÅ ikke bli ferdig fortest mulig, og det går an å ta litt hver dag. Jeg vil jo helst ha gjort mine prosjekt ferdig med en gang, men det skal jeg ikke gjøre denne gangen. Da skal jeg ta et steg om gangen og det skal gjøres nøye.Nå koker eggene på kjøkkenet, dører er satt opp og livet er bare fint, etter frokost så skal jeg få tørket litt støv, vasket litt gulv og senere i dag får vi middagsgjester. Det er varmt ute og dagen skal rett å slett bare brukes på best mulig måte. Dette blir en fin dag og det samme håper jeg for deg og din søndag.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg