Han klekket ut en plan uten at jeg visste det!

Du vet den følelsen når du har vært på farta hele dagen og som i vårt tilfelle akkurat kommet inn, dusjet og fått på seg pysjbuksa og go’genseren. Den følelsen er god, men så begynner jeg tenke over hva jeg har å gjøre sånn til 17.mai feiringen og kommer på at jeg har glemt en vesentlig ting på butikken. Jeg hadde jo bestemt meg for å lage en 17.mai kake, ei skikkelig god bløtekake. Det betyr at jeg evt må på butikken IGJEN før stengetid.

 

Innimellom er det HELT greit å endre planer…. Ikke sant?

 

Sånn for å være helt dønn ærlig, så har jeg rett å slett lyst til å droppe hele kaka. Akkurat nå har jeg verken lyst eller ork til å begynne å tenke på å måtte dra på butikken og jeg har ikke veldig lyst til å bake heller. Heldigvis har jeg en plan B! Det er å ringe mamma, be henne ta med noe til kaffen så er den delen helt i boks også. Jeg visste kanskje at hun har noen nybakte kanelknuter på lur og det er jo minst like godt som bløtekake.

I dag så har jeg jobbet med blomsterkassa og fått den helt ferdig. Jeg har mange hvite steiner i en slags sti ute i hagen, men der har de vært i et par år nå og de skal flyttes. Så da var det bare å hente stein derfra, men det var en del grønske på dem, så jeg måtte til verks med å vaske dem. Hver eneste en hadde grønske så jeg satte i gang med en oppvaskbørste, men det var litt vanskelig så jeg henta en klut og begynte å gnikke på dem.

Rune la merke til hva jeg drev med og så at mengden av stein jeg skulle vaske var litt mange. Så han klekket ut en plan som skulle gjøre denne prosessen lettere. Uten at jeg visste noe om hans tanker angående dette gikk han å vasket sementblanderen og kom opp til meg og hentet alle steinene. 3 fulle kasser med stein! Tror du jeg ble takknemlig eller, smiler enda jeg.

 

Han er så snill, god og omtenksom med meg altså ❤🙏

 

Så spylte han inn litt vann sammen med klorinspray og tromlet dem vel og lenge så de ble rene og pene. Så spylte vi dem godt etterpå og lot dem tørke litt. Ble jo knallbra pluss at sementblanderen (den har sikkert et navn) ble skinnende ren. Det finnes enklere måter og gjøre det meste på bare man har en smart plan slik som han hadde i dag og hvis jeg hadde fortsatt med det jeg drev med så hadde jeg fortsatt vært ute å gnidd!

På plantasjen hadde jeg allerede vært så plantene sto klare i bøttene sine, barkduk og lecakuler var på plass. Bøttene som står opp ned er der for å slippe å bruke 100 liter lecakuler, jeg fylte også opp med barkduk nedi for å oppta noe av plassen. Under bøttene er det tett “gulv” , og jeg har borret dreneringshull både i det og i bøttene. Det har jeg nemlig innimellom glemt å gjøre på andre planteprosjekt. Nå er det hull i alle rundt omkring.

Ble veldig fornøyd med resultatet, hva syns du?

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg