Han stryker meg på kinnet…

De to små lakrisene kan ikke få skylden for magen min denne gang, for jeg ble ikke noe bedre i går kveld, men heller verre og endte opp med omgangsjuka..Det er absolutt det verste jeg er borti og jeg syns fryktelig synd på meg selv. Så dagen i dag har stort sett gått til å ligge på sofaen. Det er så kjedelig, for jeg føler at et døgn er borte for meg. Men nå har jeg spist litt middag, så da satser vi på at det går bra.

Rune er så utrolig god mot meg også når jeg er syk, han som de fleste andre vil jo ikke bli smittet. Men han stryker meg på kinnet og lar meg vite at jeg er i trygge hender og det setter jeg så utrolig stor pris på. Det er ikke mer enn det jeg trenger for at jeg skal føle meg ivaretatt. Det er så godt å kjenne at kroppen kommer seg mer og mer og blir til normal igjen etter en slik omgang. Heldigvis skjer det ikke så ofte.

I dag har min kjære skiftet dekk på begge bilene og ryddet ferdig ute, så nå kan vinteren bare komme. Noe han gleder seg veldig til dette året, for endelig står det en freser å venter på han ❤

Ønsker dere en fin kveld..

i-love-glitter-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg