Hun har blitt truet med anmeldelse, beskyldt for æreskrenkelse og personangrep.

Reklame |

Jeg syns det er utrolig fint at det finnes mennesker som tør å si sin ærlige mening i en saklig diskusjon eller som en kommentar på innlegg og/eller debatter på nett. Og jeg må si meg enig i jymmymummy sin uttalelse ang en konkurranse på nett der premien er gratis fillers. Hun mener at BRANSJEN stadig pusher sine grenser til hva de reklamerer for. Der oppfordres det til å dele innlegget med denne konkurransen og alle vet at hvis et innlegg deles x antall ganger så når det mange mennesker. Og som hun sier i sin story på instagram så er sannsynligheten stor for at denne konkurransen dukker opp hos unge jenter ned i 13-14 års alderen selv om at målgruppen kanskje er 18+.

Det er jo ikke greit, det finnes mange jenter der ute som påvirkes lett, og det er jo nettopp det man skal prøve å få bort. Det bør ikke oppfordres til å kommentere og dele for å være med i trekning på slike ting. Ikke er det lov heller og det var akkurat det hun ville få frem i sin kommentar. Det hun har opplevd de siste dagene er personlig hets fra de som er rundt denne bedriften. Hun har blitt truet med anmeldelse, beskyldt for æreskrenkelse og personangrep. Og hun blir bedt om å skamme seg for å fremme overvekt. Det er jo bare helt sykt at det har noe med saken å gjøre, dessuten fremmer hun ikke overvekt, hun støtter det og har et sunt syn på livet og det å være seg selv.Jeg er enig i at man ikke skal normalisere fillers, for det skaper faktisk et unormalt bilde av vårt utseende. Men det er opp til hver og en hva de vil gjøre med sine lepper, kinn eller lignende. Jeg bryr meg ikke om det og syns hver eneste en kan bestemme slike ting selv så klart. Men å bli oppfordret til det på noen måte eller at det er en premie på en konkurranse er jo litt bak mål, ihvertfall i et innlegg som kan nå så mange unge jenter.

Det jeg er veldig enig i er at man skal ikke fremme det, og heller ikke normalisere det. Så stå på Veronica, du får frem et meget godt poeng her og i dette tilfelle er det de som går på deg som person som gjør noe galt.
honey-script-font
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

(innlegget er merket for å kunne bruke visse ord)

 

 

2 kommentarer
  1. Jeg er så glad jeg vokste opp når jeg gjorde, og at jeg slapp å føle press på sånt. Men jeg var egentlig ganske ulik alle andre da jeg var yngre uansett, av fri vilje 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg