I dag er det din dag….

For 1 år siden på denne dagen ble vår lille Alma født og min kjære niese ble mamma for aller første gang. Jeg ble så overrasket da du delte nyheten med oss at du var gravid da vi alle var samlet på grillfest. Det var stort, det var spesielt og jeg ble så glad på dine vegne. Fordi jeg visste hvor mye du ønsket og gledet deg til å få den æren av å bli mamma. Helt fantastisk og det var så moro å se gleden i øynene til både den kommende mormoren, den kommende tanta og ikke minst den kommende mammaen. Og så klart de andre også, inkl meg.

Jeg er så glad i dere

Det føles som om det var i går, men jammen meg er det 1 år og 5 måneder siden den sommerdagen. I dag fyller hun 1 år og hun er en sprudlende vakker lita jente som for et par uker siden begynte å gå sine første skritt. Jeg er så takknemlig for at dere har vært og er så utrolig flinke til å involvere oss i livet deres. De sender bilder, videoer og deler hennes første gjøremål med oss. Da føles ikke avstanden like stor, og vi her lærer henne å kjenne likevel. Liker likevel ikke avstanden, men det er jo slik det er da. Akkurat i dag hadde det vært utrolig kos å kunne vært hos dere og feiret denne spesielle dagen. Men heldigvis finnes det facetime og jeg har fått “snakket” med henne.
Gratulerer så mye med 1 års dagen din kjære vakre Alma, i dag er det din dag. Gode tanker sendes til deg og vi gleder oss så til å se deg neste gang. Og gratulerer så mye til Martinemor og Øyvind med 1 år som foreldre, dere er fantastisk flinke ❤
honey-script-font
Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg