I dag er jeg frysepinne

Reklame | Ellos.no

Jeg er frysepinne innimellom og akkurat i dag er jeg nettopp det, det er surt ute og jeg slår ikke på varmen inne. Det er tross alt juli og da skal man ikke ha på varme inne syns jeg. Men jeg har cardigans og jeg har pledd så jeg skal jo ikke klage. Det er godt å slenge på seg ei jakke når sola svikter og temperaturen synker og da har Ellos et godt utvalg både i jakker og pledd. Mine cardigans er fra dem og den på bilde under kommer i grå, svart og rosa.

Jacqueline de Young cardigan

Jeg elsker pledd og jeg vet ikke hvor mange av dem det finnes her i huset, men jeg vet det er mange. Jeg er stadig på utkikk etter flere, for det skal ikke så mye til enn litt andre farger for en forandring i et rom. Når høsten kommer så skal jeg få inn litt høstfarger her og ja, da skal både pledd og puter byttes ut og heldigvis så har de alt på et sted, nemlig Ellos. Jeg har brukt deres nettside til shopping i lang lang tid, og har aldri fått et eneste produkt jeg ikke har vært fornøyd med. Og det er faktisk ikke noe jeg bare sier, men det er sant.

Staycation pledd/sengeteppe

Denne fargen oser det høst av og den er skikkelig fin. Dette ullpleddet kommer også i blant annet marineblått som er fargen som skal inn på soverommet mitt til høsten. Jeg er fortsatt litt usikker på om noen vegger skal males der inne eller om det skal forbli hvitt slik at jeg kan bruke hvilken som helst farge til å pynte opp rommet. Godt man har noe koselig å se frem til mot høsten.

AKKURAT NÅ! 40% EKSTRA RABATT* PÅ ELLOS’ KOLLEKSJONER & ELLOS HOME PÅ SALGET & 20% EKSTRA RABATT* PÅ MERKEVARER PÅ SALGET, T.O.M. 27.7. DIN KODE: 425706. SALGET FINNER DU HER

Det gjelder ikke produktene jeg har lagt ut bilde av, men kanskje du finner noe du skulle ønske deg inne på salgsiden. Ellos har ihvertfall det meste jeg elsker av både klær, møbler, sengetøy og stæsj, og som dere vet så elsker jeg stæsj og jeg elsker online shopping. Ta en titt da vel.

Ha en fin fin tirsdag ❤

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg