I dag slo vi til med litt skolebrød

Dagen i dag startet ganske tidlig, men det gjorde ingenting. Det er ikke det verste å stå opp tidlig syns jeg. Siste dagen i denne corona påsken i morgen, så er det hverdag igjen. Ikke at jeg vil merke så stor forskjell, bortsett fra at det kanskje er greit at man kommer igang med litt sunnere matrutiner. Denne påsken har vi ikke akkkurat tenkt så mye på kaloriinntak, selv om at jeg har spist minimalt med godteri.

 

Man skal jo kose seg litt ekstra i påsken, og i dag slo vi til med litt skolebrød. Disse ble utrolig gode, og jeg feilberegner størrelsen hver gang jeg baker noe søt hvetebakst. Ikke at noen her i huset klaget over at de var for store. Ned gikk de på høykant, og da de var ferdige ble lammesteken satt inn. Jeg smakte litt på den og den var ikke aller verst, men det er noe med den lammesmaken jeg ikke liker.

 

I dag har det vært litt besøk innom også, det er koselig å se litt andre mennesker enn oss selv innimellom. Og nå som det er go’vær så er verandabesøk kos. Jeg gleder meg så til hverdagen blir normal igjen, jeg savner så inderlig å være sammen med de jeg er glad i og få klemme dem. Nå skal jeg gå å se litt på tv sammen med Rune, det har jeg virkelig ikke gjort i det hele tatt i påsken tror jeg.

Ha en herlig kveld videre og en god natt ❤

honey-script-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg