Jeg ble skikkelig skuffa, men det finnes en løsning!

Herlighet for en fin dag det har vært i dag, skikkelig påskevær og jeg har nytt det skikkelig. Ingenting er bedre enn når man kan sette opp verandadøra og få inn frisk luft uten å fryse i hjel. Ute blomstrer påskeliljene og alle mine stemorsblomster vokser. Jeg kan ikke si annet enn at det kan jo ikke bli veldig mye bedre enn det etter omstendighetene.

 

I ettermiddag dro vi en tur ut i skogen, de årlige kvistene skulle inn før påska setter i gang. For oss er den litt i gang siden Rune nå har påskeferie, det er han veldig fornøyd med. Det var litt våtere enn hva vi hadde tenkt der ute og kanskje ikke helt ideelt nå. Men jeg koste meg, vi fikk kommet oss ut og vi fikk sanket det vi skulle av kvist. Jeg burde kanskje ha malt noen egg å henge på, men jeg tror jeg hopper over det.

Nyt sol, nyt regn, nyt livet, tenk positivt så har man det ganske så bra egentlig. 

Hvis jeg er heldig så går min kjære på loftet i morgen for der tror jeg det finnes noe påskepynt. Etter at vi kom hjem og fikk på oss tørt på beina så sto påskehandel for tur. Og jeg må si jeg ble skikkelig skuffa da jeg oppdaget at påskeeggene med marsipan inni var utsolgt. Jeg har gått forbi dem så mange ganger og tenkt at jeg skal vente til påske, det skulle jeg jo aldri ha gjort.

 

Tror jeg må på en liten leit i morgen, påsken blir ikke det samme uten liksom. Men når jeg tenker meg om så kan jeg forsøke å lage slike selv da. Jeg har marsipan, jeg har sjokolade og jeg har farger. Kanskje en jobb for morgendagen, det skal jeg vurdere sterkt. Ønsker deg en riktig god påske og jeg håper at du skal gjøre noe koselig. Vi skal være hjemme, men vi skal jammen meg kose oss uansett.🐣🐣

congrats-calligraphy-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg