Jeg kan IKKE henge denne kransen ut!

Altså jeg skulle jo lage en krans som jeg skulle henge ute på inngangs(utgangs)døra, men planene forandret seg underveis. Og grunnen til det er enkel, altså, det er ikke ofte jeg står på utsiden og ser på døra. Så’ee, den må henge inne, den ble for fin til å være ute helt alene for å si det sånn, det er min mening da. Jeg skal ha på noen små små stjerneanis og litt stæsj til og da blir den helt ferdig.

 

Den lukta fra kanelstengene, omg! Er det bare meg eller lukter kanel skikkelig skikkelig godt?

 

Så nå må jeg lage en til slik at jeg kan henge en ut, kanskje satse på en med julelys på. Nå har jeg fått litt blod på tann og kan ikke vente med å lage adventsbrettet mitt, hmmm i morgen kanskje. Jeg må få tak i mose først og fremt, lysene er kjøpt inn. Lager dere julepynt?

Det tok LANG tid å tørke kongler og appelsin, så skal du lage krans og ikke har gjort det før så beregn god tid. Appelsinene tok 2 dager, konglene tok 1 uke ish etter at de hadde vært i ovnen i 3 timer. Det kan hende at de jeg fant var ekstra lukket og våte, men det er ihvertfall lurt å ha det i bakhodet. Dette var isåfall utrolig moro og koselig å gjøre.

mariposa-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

10 kommentarer

Siste innlegg