Jeg kom aldri tilbake til han!

Det er vanskelig for andre å se innsiden av et menneske og det er vanskelig å forstå at et menneske kan være syk når det ikke synes. Men de aller fleste indre kamper syns ikke, de behøver heller ikke å merkes hvis man ikke vet. Så det er viktig å ikke dømme andre ut fra det du ser eller det du opplever ved en samtale med noen. Jeg vet at når jeg hadde det som verst med min angst, så var det ikke noen som kunne se det på meg. Visste du det ikke så kunne du heller ikke se det ved å snakke med meg eller bare se på meg. Var det noe jeg var ekspert på så var det å skjule mitt indre. På den tiden så syns jeg det var skikkelig flaut, så flaut å si så jeg var den eneste som visste i veldig lang tid. Nå syns jeg det er leit å tenke på at jeg følte det slik.

 

Det skal ofte mye til for at noen åpner seg om sine plager og jeg kom en gang til en psykolog som ikke trodde på meg heller da jeg sleit med å åpne meg ordentlig. Jeg vet ikke om det var han eller meg det var noe galt med, men av en eller annen grunn følte jeg meg ikke trygg nok til å åpne meg for denne mannen. Og jeg tror jeg gjorde rett i det for etter 5 timer hos han spurte han: “Hva heter du igjen og hvor jobber du?” Altså for det første brukte jeg lang tid på å bestemme meg for å ta kontakt med en lege, så møter jeg en som ikke får med seg NOE av det jeg fortalte. Hun kunne ikke engang navnet mitt, og som jeg forsto tok han seg ikke bryet å se i papirene etter navnet mitt før timene en eneste gang.

 

Stol på deg selv, for ingen kjenner deg like godt som du selv kjenner deg. Ikke gi deg, få et svar eller få den hjelpen du behøver for ditt problem. Det er viktig og det er IKKE flaut! Ta vare på deg selv ❤

 

Han brukte mine timer som jeg betalte for til å snakke om seg selv, sin familie og alt han eide. Jeg tror jeg vet det meste om hans familie og hvor flink hans datter var til å presse seg selv ut i situasjoner der hun var redd. Hør og lær sa han en gang til meg! I en av de 5 timene jeg var der sa jeg ikke et ord, jeg fikk ikke komme til mellom alle hans setninger. Og ingen av setningene handlet om noe som hadde med meg å gjøre heller. Så jeg kom aldri tilbake til han! Det er så viktig å kjenne seg trygg på den man skal åpne seg til, det er grunnlaget for god behandling. Heldigvis traff jeg på verdens fineste lege som hjalp meg kjempegodt. Ikke gi deg om du ikke trives hos legen du kommer til, du er viktigst og du fortjener den hjelpen du søker.

 

Alle som trenger det fortjener hjelp, alle fortjener en lege som hører på deg og tar deg alvorlig. Du vet best, og ingen skal fortelle deg at du ikke har det som du har det. Det gjelder både psykologhjelp og vanlig allmenn legehjelp. I 20 år gikk jeg til lege med vond mage og det eneste jeg fikk høre var at jeg sikkert hadde irritabel tarm. Når jeg traff på rett lege da fikk jeg konstatert en meget fremtredende endometriose og måtte ha en lang operasjon for å få orden på alt som hadde skjedd i magen. Alle organer i mitt underliv var grodd sammen til ei kake, som igjen hadde festet seg i tarmen og smertene var uutholdelige til tider. Jeg visste at jeg ikke hadde irritabel tarm, jeg bare visste ikke hva det var før jeg kom til en lege som gikk dypere til verks og fant ut av det.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg