Jeg var opptatt jo!

Når jeg var liten kom «guttemusikken» forbi her hver eneste vår, da var det bare å kaste seg på sykkelen og sykle etter. Om de gikk i 20 minutter eller 2 timer så hang vi på og etter hvert så var det et eget tog bak dem av barn på sykler. Fikk litt flashback nå når trommekorpset gikk forbi, da kom det et par unger på sykler som sa: «Vi sykler etter dem da». Husker det som om det var i går og det er like koselig enda bare nå ser/hører jeg dem fra verandaen. Jeg ble stående å se på dem mens Rune iherdig prøvde å få hjelp av meg til å holde en planke. Jeg var opptatt jo!

 

Vi har vært ute i mange timer nå, Rune har jobba på hylla jeg fortalte om i går og jeg må si han virkelig gjør sin flid med den. Det er snakk om gjæring, borring, trelim, treplugger, fresing av spor og tvinger. Dette blir jo bare helt perfekt, sånn i utgangspunktet så var det jo jeg som skulle lage den. Men det gikk over når han hørte min plan som var sage, spikerpistol… ferdig!

 

Været ble ustabilt i dag så jeg fikk ikke beiset ferdig, så da var det å spraye den potta da, og som sagt så fant jeg et par ugler også jeg kunne spraye. Jeg tror jeg skal kjøpe et sånt pizzabrett som man kan snurre rundt til fremtidige prosjekter. For er det noe jeg vet med sikkerhet så er det at det kommer til å sprayes mer etter hvert. Virkelig å anbefale å bruke sprayen på bildet. MEGET holdbar, spesielt hvis du sprayer med grunning først som er litt viktig. Det begynte selvfølgelig å regne rett etter jeg var ferdig med den svarte fargen, så jeg måtte bære det inn i boden. Men uansett, det er så moro og resultatet blir som nytt.

Nå var det godt å komme seg inn i varmen, håper DU har hatt en fin dag 🤞

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg