Jeg vil så gjerne lære…

“Jeg så på en sminkevideo for maaange år siden, og ble så fascinert og fikk så lyst til å lære meg å sminke meg. Så jeg dro på vita og kjøpte alt som var brukt i videoen, og ble ganske flink faktisk”

Men nå er det jo helt andre tider, og den måten å sminke seg på er skikkelig IKKE i tiden, så nå har jeg lyst å lære meg på nytt. Har begynt å se på litt YT vlogger ang hvordan man legger fin sminke, men ser jo at jeg mangler endel, selv om at jeg har endel (trodde jeg). Det å finne en riktig foundation er ikke lett, anbefalingen i make up butikk er en nyanse som jeg ikke syns passer min hudfarge I DET HELE TATT.. men det er kanskje slik det skal være??Det vanskeligste med alt er å tegne bryn, får det ikke til! Så jeg har faktisk vurdert microblading, men er så redd for at jeg ikke skal bli fornøyd og at jeg sitter igjen med bryn jeg ikke vil gå ut med. 🤦‍♀️ Så kanskje det tryggeste er å lære å tegne dem på. Men hva slags produkter trenger jeg?Jeg har et par ganger blitt sminket til spesielle anledninger, og da ser jeg TYDELIG at jeg ikke kan det jeg driver med selv tiiihiiii…. Derfor vil jeg så gjerne lære 😊 Det er helt utrolig hva sminke gjør med et menneske, noen blir jo HELT forandret med og uten sminke. Nesten som de har på filter hehe,  men pent er det da.
Jeg får bare finne penn og papir, og skrive ned alt jeg finner på vlogger, det gikk jo bra en gang og kanskje det gjør det igjen… Ellers vil jeg ønske dere en fin dag med eller uten sminke ❤

-Lene- 🌷

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg