Min første tanke var, her trenger jeg hjelp!

Med åra så blir synet dårligere og jeg som var langsynt fra før ser nå fryktelig dårlig uten linser eller briller. Når det er skikkelig varmt syns jeg det er ubehagelig med linser og briller sliter jeg med å venne meg til å bruke hele tiden. Brillene er alltid med, men bruker de stort sett til lesing og/eller hårbøyle. Noen ganger ser jeg ting som ikke er der og noen ganger ser jeg ting som er der som noe helt annet enn det er.

 

I går så fikk jeg øye på en fugl som hadde satt seg fast i gitteret vi har satt opp så sheriff kan ferdes fritt på verandaen. Tankene var mange, men en ting var sikkert: “glem at jeg skal ta den, her trenger jeg hjelp” Rune var på jobb, så jeg fant ut at jeg måtte ta kontakt med naboen så han kunne hjelpe meg. Mens jeg tenkte alt dette var jeg på vei inn og før jeg skulle stikke over til naboen fant jeg ut at jeg fikk gå ut å se på denne stakkars fuglen MED briller.

 

Omg, er det mulig, denne fuglen var av den sjeldne typen kan man si, er ikke mange som har en slik fugl på egen veranda. Jeg ble skikkelig flau av meg selv og kunne ikke annet enn å le, riste på hode og si høyt til meg selv: “Lene, dette forteller du IKKE til noen”. Men jeg, jeg klarer ikke å la være uansett hvor flaut det egentlig er. For det er mer humor enn flauhet fra min side. Kanskje jeg skal satse på å venne meg til linsebruk hver eneste dag?

En bæsjepose til bikkja KAN være farlig! 😨

Ha en fin trygg dag he-he

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

10 kommentarer

Siste innlegg