Mobbing er IKKE greit! “Feel me”.. SINT!

Sint!

Når jeg tenker på ordet sint, så tenker jeg på mobbing. Det skal ikke mer til enn at jeg tenker på dette temaet før jeg kjenner at jeg trykker litt hardere enn vanlig på tastaturet.  For er det noe som virkelig gjør meg sint så er det mennesker som mobber andre mennesker. Det er det verste som finnes, og det er noe av det verste man kan gjøre mot andre. Så dagens ord i utfordringen til Frodith som er SINT forklares best i dette innlegget som jeg la ut for 2 år siden.

Mobbing er IKKE greit!

Dette foregår på arbeidsplassen, skolen, i fritiden, på nett og faktisk TIL OG MED i barnehager. Jeg har INGEN forståelse for at det er slik. At noen mennesker faktisk får seg til å si slemme ting, og være slemme mot andre. Jeg bare kan IKKE fatte og forstå det!! Mobbing er IKKE greit! Ja, man tenker kanskje ting om andre, og det kan ingen stoppe folk fra å gjøre. Men å faktisk gå til det skrittet at man mobber andre for å være seg selv, være mennesker, være unike, er meg så uforståelig.

 

Man burde pr.idag være såpass opplyst at man VET at det er helt feil og at det faktisk kan ØDELEGGE et annet menneskes liv. Tenk på det, mennesker tar livet sitt fordi de ikke makter å leve lenger på grunn av dette. De takler ikke hverdagen fordi noen TROR det er tøft å mobbe!

 

De var 7 stykker, han var 1!

Jeg opplevde å se dette på nært hold da jeg kjørte forbi en gjeng som drev og dyttet på en gutt. De kastet ranselen hans bortover, og lot ikke denne gutten få reise seg, dyttet han om og om igjen hver gang han forsøkte. En gutt som var mindre enn de andre (ikke at det har noe å si), men flere klassetrinn under. De var 7 stykker, han var 1!!! Jeg bråstoppet, gikk ut av bilen og bort til gjengen, briste eller bære tenkte jeg. Driter i det, dette skal JEG stoppe. For denne gangen i hvert fall.

Hva faen er det dere driver med?

Skulle ikke mer til før de la på sprang. De vet så JÆKLA godt hva de driver med og at det er feil. Da begynte denne lille gutten å gråte, han forklarte meg etter hvert hvor han bodde og jeg kjørte han hjem. Fortalte mammaen hans hva som hadde skjedd, noe hun var klar over og hadde en sak på skolen ang dette allerede. Det er jo bra, men imellomtiden så måtte vel denne gutten oppleve dette mange mange ganger til. Det er så feil, og gjør meg så trist og så sint! 😥

Stopp mobbing der du kan bidra, det er viktig!!! DEL GJERNE.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

5 kommentarer
  1. Flott innlegg ❤️
   I denne sammenheng vil jeg spørre deg om du kunne hjelpe meg å hjelpe en gutt som hele ungdoms skolen har blitt mobbet og hengt ut på nett. Skolen og statsforvalter har ikke vært til stor hjelp. Vil hjelpe gutten til en mindre ensom sommer hjemme og har derfor laget en spleis som ska hjelpe han og mor til å få noen fine opplevelser og gode minner . Den kan dessverre ikke være verifisert pga risiko for at han får konsekvenser som kan skade han mer . Håper du vil hjelpe oss . https://spleis.no/179092

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg