Når burde du slå opp?

Ikke alle har et godt forhold med kjæresten sin, men blir der likevel. For kjærlighet er en sterk kraft som det er vanskelig å finne feil på. Også er det veldig vanskelig å slippe taket når man er skikkelig forelska. Kjærlighet gjør deg ofte blind, men når merker man at det ikke er et sunt forhold? Og når burde man tenke fornuftig og skjønne at denne kjæresten ikke er bra for deg? Jo, her er noen tegn som gjør at du burde komme deg vekk.. Ihvertfall etter min mening… Ingen fortjener å være i et usunt forhold….

 • Han snakker nedlatende til deg foran vennene deres, dine eller hans. Han liker å drite deg ut, så du kjenner deg utilpass og lei deg. Det er ikke greit!
 • Han har tid til deg KUN når det passer han, men du må ALLTID ha tid når han trenger deg. Han er viktigst liksom.
 • Han slår til deg, men ber på sine knær om unnskyldning etterpå for han mente det absolutt ikke. Kom deg vekk, det vil mest sannsynlig skje igjen.
 • Han er snill og god mot deg når andre ser det, men helt motsatt når dere er alene
 • Han kaller deg stygge ting, og er frekk og ekkel… det er verbalt misbruk.
 • Han tar ikke et nei for et nei når det gjelder sex, han presser deg uansett. Det er ULOVLIG!
 • Han manipulerer deg til å være slik han vil du skal være, ikke slik du er. Han prøver å forandre deg og er ikke fornøyd med deg slik du er..
 • Han bestemmer hva du skal mene og når du skal si dine meninger…
 • Han juger til deg.
 • Han respekterer deg IKKE…

Dette er sikkert bare noen av de tingene som gjør at du burde komme deg vekk. Men jeg syns det er viktige punkter, du skal føle deg bra i ditt forhold, og bli tatt godt vare på…. I et forhold skal man føle seg bra på alle områder, spesielt viktige områder som punktene over.

-Lene- 🌷

 

4 kommentarer
  1. Pappa sa alltid, finner du en som slår deg en gang, ja da er det bare å pakke kofferten å dra, for han kommer til å slå igjen.
   Likevel tror jeg en ørlusing er enklere å leve med en psykisk misbruk, selv om begge deler ikke skal forekomme. Hvorfor blir man værende? Fordi man over tid har blitt psyket ned, du har mistet selvtillit og kanskje overså du andre sine advarsler og orker ikke høre, i told you so.
   Har man en venn som endelig kommer seg bort, klarer å bryte, ja da skal man bare være der på denne vennens premisser, støtte og være trygg. Å dømme noen og være bedreviter hjelper ikke noen som allerede er fullstendig klar over hva de har vært sammen med “frivillig”

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg