Når tankene flyr

Nå er det jammen meg kvelden allerede og jeg har ikke fått ned et eneste ord før nå. Tankene mine har vært på helt annen plasser og slike dager er så utrolig slitsomme. Jeg bruker som regel å ha null problem med å trykke på reset knappen i meg, men i dag har det ikke gått. For hver gang jeg har satt meg ned for å skrive så har enten telefonen ringt, tankene surret eller så har jeg begynt å se på serie. Konsentrasjonen tok seg noen timer fri. Og det må man jo bare godta egentlig.

 

Jeg vet ikke helt hva som er grunnen til at man har slike dager, men det er helt merkelig. Jeg visste akkurat hva jeg skulle skrive på bloggen i dag, men når jeg satte meg for å skrive det ned så var det borte. Med andre ord så har ikke hjernen spilt på mitt lag i det hele tatt i dag, ikke ang noe….. før nå.

 

De store ideene og den dype forståelsen fødes gjennom konsentrert sansning og tenkning

 

Har du opplevd dager der du har hodet overalt, når tankene flyr og du ikke helt vet hvilken ende du skal ta tak i? Nettopp en slik dag har det vært i dag og det er nå deilig å kjenne at jeg er på vei til å få hodet på plass igjen. Jeg blir helt satt ut jeg når jeg blir sånn. Som for eksempel så går jeg ned for å hente noe, men når jeg har kommet ned har jeg glemt hva jeg skulle hente. Stort sett så hjelper det å gå tilbake til utgangspunktet så kommer jeg på det igjen, men ikke i dag.

 

Rart hvordan man er innimellom, det er merkelig at man en dag er full av energi, har full kontroll på gjøremål. Så plutselig en dag så er alle gjøremål som murt fast i en klump foran deg og du får ikke tatt dem løs. Det fascinerer meg at det er slik. Men det som er så fantastisk er jo at i morgen er det ikke slik lenger og det er enda godt.

Ønsker dere en fin fin kveld 😊

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg