Noen ganger har jeg ikke lyst til å si nei

I går var vi ute og spilte kort i mange timer og det var så koselig altså. Det var varmt og godt i sola, men innimellom tok vinden litt overhånd og gjorde det litt kaldt. Men ikke verre enn at vi koste oss, lo masse å gjorde rett og slett noe annet enn å være inne og se på tv. Vi fikk endelig fyrt opp og grillet noen hamburgere til middag også, godt å vite at den tiden er i gang igjen.

På kvelden var det duket for påskequiz via teams, det var kjempemoro og etterpå var det så godt å komme seg inn for å få litt varme i kroppen. Vi hadde til og med på superundertøy, ullgenser, vanlig genser og pledd både her og der. Likevel ble det sykt kaldt til slutt, men det er jo ikke så rart. Det er faktisk ikke sommertemperatur ute enda, men uansett veldig hyggelig dag.

 

Påskehelgen har vært veldig fin 🐣

 

I dag sto jeg opp litt over halv ni og før søvnen var ute av øynene ble jeg spurt om å være med ut på tur. Og noen ganger har jeg ikke lyst til å si nei uansett hvor trøtt jeg er, sånn er det bare. Det er ikke hver søndag jeg er ute av døren og ut på tur før jeg er skikkelig våken. Men det var utrolig koselig og havnen i Larvik er så fin, spesielt når været var som det var i dag tidlig. Faktisk var det en knall start på dagen.

Middagen i dag ble pinnestek, skikkelig smak av jul og det var ikke et feil valg i dag. Ellers så har påsken vår vært helt topp, mye har blitt gjort her hjemme, akkurat som planlagt og jeg må si jeg er svært så fornøyd. Pluss at jeg har fått melding fra kommunen om at vaksinetid nærmer seg. Det er jeg spesielt glad for, men jeg vet jo ikke enda hvor lang tid det tar før jeg faktisk får den.

Håper din påske har vært like fin som min 🐣🐣

congrats-calligraphy-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg