Oi, det er en litt skremmende tanke faktisk

I dag så slo det meg hvor fort tiden flyr, ikke fra uke til uke, men i år. Kan huske det som om det var i går når jeg var 16 år og gledet meg til å bli 18. Når jeg var 18 og gledet meg til å bli 20. Etter det så sluttet jeg å glede meg, da ville jeg at tiden skulle stå stille en stund. Men plutselig så var jeg 30, så var jeg 40.

 

Nå nærmer det seg min aller siste bursdag i 40 årene og det er helt rått å tenke på. Neste år på denne tiden så er det dager igjen til jeg blir 50. 50 ÅR!!!  Oi, det er en litt skremmende tanke faktisk. Det er nesten ikke til å tro at tiden frem til nå har gått så fort. Det sies at alderen er bare et tall og ja det er det, men det er også en realitet at man ikke er ung lenger.

 

Alder og rynker er jo bare noe som henger på utsiden. Det som er viktig er å leve et liv fylt med kjærlighet, nysgjerrighet og kreativitet // Wenche Myhre

 

Det har jeg jo skjønt for lengst, og det er helt ok å si at jeg er 48, men jeg kjenner på meg at det er litt vanskelig å ta innover seg at jeg nærmer meg 50. I dagens verden så skal man bare være glad for at man faktisk får sjansen til å fylle 50 år. Det er så UTROLIG mange som ikke får det, så sånn sett så setter jeg utrolig stor pris på det.

 

Jaja, godt jeg har en forlovede som er 41 år og mange gode venner som holder meg “ung” i et tiår til og vel så det. Men mesteparten av jobben må jeg jo gjøre selv, så det er bare å få på seg joggeskoa og holde hoftene i gang. Jeg har mange år foran meg hvor jeg skal både lage sprell og drive bloggen min.

 

Ha en fin kveld og natt🙏

 

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg