På den positive siden så er det uansett fredag

Husker dere i sommer da jeg skadet meg under en lek i bassenget? Det er 3 måneder siden nå og i går kveld når jeg la meg var den aller første gangen siden da jeg IKKE har hatt vondt. Jeg ble jo sendt på røntgen fordi legen trodde jeg hadde punktert en lunge og der fant de ut at det mest sannsynlig ikke var noen brudd. Men herlighet, det har faktisk tatt 3 hele måneder å bli bra igjen, det er litt sykt å tenke på. Men, det aller viktigste er jo at det nå er så og si HELT som før. Dette skal jeg ihvertfall prøve å unngå igjen, for det er langt ifra en god opplevelse.

 

I dag er det 1 hel måned siden linken min ble “utvist” av facebook. Føler egentlig at de ikke har noen planer om å åpne den igjen heller. Fy søren så dårlig kommunikasjons muligheter det finnes med FB, godt at de har planer om å ansette 10.000 flere på kundesenter i EU, men når skjer det liksom? Jeg har faktisk takket være dere klart meg fint når det gjelder lesertall denne måneden og det setter jeg enorm stor pris på 🙏 Men jeg VET at det er mange på min FB side som savner å få link. Har heldigvis ikke mistet noen følgere der pga dette da.

 

Jeg la merke til at innleggene var borte en kveld, men tenkte bare at det var noe som fikset seg dagen derpå. Men neida, ALT var borte og hver dag siden har det kommet opp disse boksene på FB som jeg må si meg uenig i. Altså hallo, er det ikke bra nok nå da. Nå er det vel jammen meg på tide at jeg ihvertfall får en beskjed om at dette er for alltid eller at det er under behandling. NOE hadde vært hyggelig å høre for å si det sånn. På den positive siden så er det uansett fredag i dag og DET er deilig for mange, ikke sant? Ønsker dere en fin fredag og GOD HELG  ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg