Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg stresser med det!?

Kvelden har kommet og i dag har vi jammen meg vært ute hele dagen. Det kjennes for å si det sånn, man blir litt ekstra trøtt etter mye frisk luft. Utrolig deilig at vi er så heldige med et så fint påskevær. Vi har vært på tur, vi har lekt litt i både trær og på stubber i skogen og vi har hatt middagsbesøk. Det er så koselig og gjør dagen ekstra fin. Jeg setter så innmari pris på de dagene man kan ha familie på besøk for man har jo bare sine faste man kan ha på besøk inne for tiden og jeg er glad for at mine faste er mine nærmeste og kjæreste.

 

Tenk at man faktisk må velge sine få nærkontakter, noen ganger så kjenner jeg at det er en utrolig merkelig situasjon å være i. Nesten uvirkelig, men jeg prøver å ikke tenke så mye over det. Vi er jo tross alt voksne og klarer oss jo fint. Men innimellom kjennes savnet etter dem man ikke er med utrolig godt! Men som jeg sa i går, lykken nå er utetid. Det letter litt på alt midt oppi det hele!

 

I morgen har vi litt planer, men ikke noe vi må opp tidlig for, så jeg håper at alarmen til min kjære blir avslått til en forandring. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg stresser med det hver kveld. Jeg er jo oppe før den ringer likevel, men det stresser meg at den er på og at han ikke sover ut litt. Tross alt ferie og jeg har en liten fobi for den vekkeklokka skjønner dere, spesielt på dager når det er fri. Sove lenge og nyte morgenen, er ikke det noe å glede seg over i påska da? Kanskje jeg kan overtale han til det, i en av fridagene før jobb ihvertfall.

Håper dere har fine dager 🐣

congrats-calligraphy-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg