Sommerfølelsen blir forlenget

Reklame | posterstore.no

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg får lov å ha samarbeid med posterstore.no flere ganger, for jeg elsker deres produkter. Jeg har nå endelig fått opp en bildevegg på soverommet. Nå er sommeren over om ikke så lenge og da tenkte jeg at jeg skulle ta sommeren inn litt og forlenge den følelsen den gir. Det er så mange kategorier du kan velge mellom i plakatene deres.

KATEGORIER

Soverommet våres går i litt sandfarger og jeg planlegger å ta inn litt bruntoner i gardiner osv. Så da falt valget mitt på noen sommerlige plakater og så klart en løve, jeg vet ikke helt hvorfor, men løver fascinerer meg. Til disse plakatene valgte jeg eik rammer, de er så fine og jeg blir bare mer og mer glad i fargen den har.

Rammene er utstyrt med akrylglass og på hver side er det en film du drar av og frem kommer blank fin overflate. Og som du kan se på bildet lenger ned så er blankheten helt perfekt. Det er utrolig mange forskjellige rammer du kan velge mellom til å omringe flotte plakater.

RAMMER

 

Det beste av alt er at nå får du en rabattkode av meg og med koden lene20 får du 20% på hele kjøpet unntatt på selection plakatene. Men det inkluderer også rammene og det er jeg så glad for. Lag deg en fin bildevegg du også, jeg ble så fornøyd med min.

Ha en fin kveld🌸

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg