Takk Rune…og ja, jeg tar utfordringen!

Fredagskvelden er godt i gang og her i huset har nå roen senket seg. En stk sliten Rune slapper av i sofaen med en skål potetgull og det fortjener han jammen meg etter denne dagens innsats også. Klipt flere titalls meter med hekker, ryddet opp alt og fjernet et “tre”! Jeg har sopet rundt steinen og plassert en blomst der, det er faktisk stort sett det jeg har gjort av ting i dag. Men jeg har hatt koselig kaffe/skravle besøk av en veldig god venninne og kost meg masse.

 

Jeg er bare så utrolig glad for resultatet rundt denne steinen og ikke minst takknemlig for dette, altså kan ikke si annet enn takk til Rune for dette! ❤ Du vet det er kjærlighet når alt du ønsker er at den andre skal være lykkelig, selv om du ikke er en del av akkurat den lykken. Det var for meg, ikke for han dette ble gjort, det sier sitt.

 

Rune spurte meg nettopp: “Hva skriver du om i dag da?” Jeg måtte jo bare svare det sannheten er :” Skriver om hvor heldig jeg er som har deg og hvor takknemlig jeg er ovenfor deg”. Han svarte:” Det er jo så koselig, men de som leser bloggen din må jo tro jeg er en helgen som gjør alt riktig?” Jeg:” Neida, men jeg kan lage et innlegg med 10 punkter som irriterer meg ved deg?” Han: “Jeg utfordrer deg, for du finner aldri 10 ting ang det (hehe)!

 

VI FÅR SE DA VET DU ❤🤞

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

4 kommentarer

Siste innlegg