Uken som gikk…

Da var helgen i gang, hus er vasket og ingen flere klesvasker å ta. Nettopp slik jeg liker å ha det på denne tiden på fredager. Denne helgen er det veldig få planer bortsett fra at vi skal kose oss med det vi ønsker å gjøre. Rune skal jobbe litt i morgen, men ellers ikke noe. Håper dere ser frem til helg også.

Akkurat nå

Nå ligger Sheriff på gulvet og venter på at jeg skal bli ferdig så vi kan gå en tur. Sola skinner, verandadøra står oppe og jeg nyter været som er. Håper der fortsetter slik helt frem til våren.

Ukens tanke

At vi må prøve å gi litt mer faen og ikke henge oss opp i den minste lille ting. Det finnes så mye vondt som skjer i verden, det finnes så mange mennesker som ikke føler seg bra nok. Gi blanke, lev ditt liv og du er bra nok. Ta vare på deg selv og det du har.

Ukens favorittdag

Søndag 19.01 var desidert ukens beste dag, da ble lille Amelia døpt og vi koste oss masse i selskapet hennes.

Ukens mest leste innlegg

Hun har blitt truet med anmeldelse, beskyldt for æreskrenkelse og personangrep. 

Ukens irritasjon

Det er helt klart hvordan noen mennesker vrir og vrenger på ting som blir sagt som i innlegget over. Det er så utrolig hvordan ting kan slå tilbake på noen helt uten grunn.

Ukens opptur

Været, herregud for et vårvær vi har om dagen, det er jo bare så herlig og det er litt vanskelig å tenke på at det fortsatt kan bli skikkelig vinter. Men oppturen er helt klart været. Alle soloppganger og solnedganger, I love it.

Ukens innrømmelse

Jeg har ikke gått treningsturer denne uka, jeg har vært litt sløv kan man si. Har så klart gått med bikkja, men ikke så pulsen har fått reaksjon.

Ukens anbefaling

Slutt å følge mennesker som får deg til å føle deg ikke bra nok!

Ukens generelle tips

Denne her hjelper utrolig godt når man føler seg hoven under øynene, den er kjølende og fuktighetsgivende. Kjempegod og gjør det den skal, så den burde du prøve. De har den på kicks for eksempel.Ønsker dere ellers en fin fredag 😊
gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg