Vi innså heldigvis fort at det var en feil tanke

Jeg hadde håpet at vi skulle slippe å komme i den situasjonen at vi måtte teste oss, men neida, jeg MÅTTE ha parasoll på mandagen og dro med meg Rune Jula. Og nå må alle som var i den butikken teste seg etter smitte der. Jaja, vi var der i 5 minutter og snakket ikke med noen så satser på at den kommer tilbake negativ. Men, for å være på den sikre siden så er det greit å gjøre som anbefalt og bli testet.

 

Det er første gangen vi er i en situasjon der vi som vi vet om har vært i samme lokalet som en smittet og første gang vi skal testes. Bedre å være trygg enn å være en spreder. Så ikke tvil hvis du er i en slik situasjon selv og tenker at du sikkert ikke er smitta. U never know!

 

Det er jo nettopp i slike situasjoner det er lett at smitte sprer seg, for det er nok mange som tenker litt som vi tenkte først. “Vi var der i 5 min, vi kan jo ikke ha blitt smitta da. Kan jo ikke være nødvendig med test” Vi innså heldigvis fort at det var en feil tanke og bestilte time. Men, kjekt å vite og godt å få eliminert det fra tankene og samvittigheten for dagene som kommer. Vi vil jo tross alt være sammen med andre i vår kohort trygt.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg