Visste du det?

Mitt faste innlegg uken som gikk har nå blitt til måneden som gikk, fordi det går ca en måned mellom hver gang jeg skriver om uken som gikk. Eh, det ble en innvikla setning, men dere skjønner nok. Så la oss sette igang med min første måneden som gikk.

Den største frustrasjonen

Vel, for dere som leser mine innlegg så er det nok ikke vanskelig å gjette seg til hva det var, og det kan du lese om HER. Da slipper jeg å skrive om det på nytt.

Favorittdagen

Min bursdag er alltid en favoritt, og den var jo i løpet av siste måneden, så det var min beste dag. Da kom det besøk og jeg fikk gaver og hvem liker ikke det. Jeg fikk bare penger som jeg ønsket, så jeg har vært litt på shopping og kjøpt litt nytt til stua, pluss litt klær. Herlig.

Generelt tips

Jeg har alltid slitt med å få ut senen i kyllingfileen, men nå går det som en lek. Det kan hende dere har visst det lenge, men for meg er det ganske så nytt. Ta en gaffel, putt senen mellom 2 av tennene på gaffelen og dra. Vipps så er senen ute, visste du det?

Nedturen

Den 1.august skulle jeg jo starte å trene, det har jeg altså ikke gjort! Jeg må bare innrømme at det har kommet litt i annen rekke i det siste (les siste årene). Men en dag så er jeg i gang skikkelig (jada jeg har troen). Har ikke gitt opp enda, men den der dørstokkmila er ikke bare lang, men tøff å komme over.

Oppturen

Nesten hele den siste måneden har jeg sovet godt og veldig lenge, med en gjennomsnitt på 8 timers søvn hver natt. Det er faktisk en stor ting for meg, da jeg i alle år kanskje har sovet max 5-6 timer hver natt. Så jippi, det var på tide.

Mål for september

Jeg skal ha orden i alle mine skuffer i garderoben. (jøss er det ikke orden der enda tenker kanskje noen av dere). Det jeg syns er vanskeligst med det er at jeg burde kaste mye. Det er ikke bare bare, for kanskje plutselig en dag så har jeg bruk for det, eller så har jeg fått det av noen. Eller så kjøpte jeg det en gang da jeg var der eller der. Alltid en unnskyldning for å ikke kaste ting som ikke blir brukt til noe. Nå skal jeg klare det. Månedens tanke

Stakkars folk som bor i land der man nesten må være rik for å ha helseforsikring. At man kanskje ikke har råd eller mulighet til operasjoner som må gjennomføres av helsemessige årsaker. At de blir sittende igjen med flere hundretusener i gjeld etter sykehusopphold. Jeg er så takknemlig for at vi bor i et land hvor forsikringen er bra, hvor man har dekket de fleste helsetjenester. At man føler seg trygg og sikker på at man blir hjulpet i nød, uansett hva det skulle gjelde.

Den fineste gesten

“I overført betydning brukes ordet om en vennlig handling, gjerne av symbolsk verdi. En gest gjøres ofte for å demonstrere et poeng, eller for å oppnå noe spesifikt”

Det var helt klart DETTE, det var så fint gjort, og rørte meg, takk igjen ❤

Nyt kvelden 🙏

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg